Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Köszönet

első bejegyzés

Ez a bejegyzés köszönet-nyilvánítás, Neked kedves olvasó, ide hozzám betérő. Akár ismerlek, akár nem úgy érzem egy kis statisztikával kell szolgálnom. A honlapot 2008. február 15-én indítottam el. Február eme lerövídített hónapjában - ami így tehát csak egy fél, vagy még annyi sem volt - 201 látogató nézte meg. MIndenkinek nagyon köszönöm, és várlak benneteket szeretettel, szép képekkel, mindig újakkal bővülő írásokkal. Talász meséket, versket, novellákat, és ebben a Mindenféle vicek-vacak menűpontban is igyekszem majd érdekes olvasnivalókkal szolgálni.  

 

És persze folyamatosan bővítem majd ezt a köszönet-nyilvánítást hírekkel, adatokkal. Mivel holnap lesz pontosan egy hónapja a honlap indításának ez az apropó szolgáltatja, hogy újabb belső "titkokat" áruljak el. Nos a honlapot eddig 465-en látták (és még mindig nincs egy egész hónapja:). Ezenkívül felhasználói csomagot váltottam, hogy még több szép képnek legyen helye. Addig is kellemes időtöltést itt mindenkinek. És újfent köszönöm minden kedves barátnak, ismerősnek és ismeretlennek a figyelmet.

 

Meghaladtam a bűvös 2000-es számot. Eddig a pillanatig 2045-en látták az oldalam, ami olyasfajta örömet konspirál, mint amikor látja az ember felnőni a gyermekét. Ismételten köszönetem fejezem ki minden kedves látogatómnak, amiért megtekintette az oldalt. Őszintén remélem kellemes perceket töltött nálam. A statisztikához tartozik,  hogy bár április rövidebb - egy egész nappal - mint március és még van egy egész hét a hónapból, mégis már többen látták a honlapot áprilisban, mint márciusban. Remélem ez az emelkedő tendencia folytatódik. Köszönöm azt is minden kedves ismerősnek és ismeretlennek, hogy jelezte itt jártát. Így elsősorban köszönöm a Páromnak, Zolinak az itt jelzett hozzászólásait, jól tudja milyen sokat jelent ez nekem. Köszönöm lányomnak Katámnak, hogy itt is kifejezte feltétlen és csodálatos szeretetét. És a többieknek, Dancsiné Erzsikének, Kurditsné (azaz, mostmár Kemenesné) Marikának. És végül, de nem utolsó sorban PiciLucának, aki Galagonya és Mórotz Kriszta is egy személyben, valamint Janka Sanyinak, akik vállalták nevüket és ismeretlenül is kifejezték tetszésüket. További kellemes perceket szeretnék szerezni az idelátogatóknak, így nem árt figyelemmel kísérni a változásokat. Úgy tervezem a virágok után még több önálló oldalt is elindítok, melyek sajátossága, hogy folyamatosan bővülni fognak, abban az ütemben, ahogy megszerzett ismeretanyagom bővül. A képgalériákat is szeretném minden irányba kiterjeszteni, és itt jegyzem meg, ha valakinek szüksége van a képek bármelyikére, akkor küldjön egy mélt ide: ironkatee@gmail.com és ahogy időm engedi szívesen elküldöm a képek eredetijét, mivel az ide feltett képek csak jelentős kicsinyítés után tölthetőek fel, s ez nyilvánvalóan a minőség rovására megy, tehát ha bárkinek megtetszik egy kép akkor csak bátran:)

 

És újra itt vagyok... egy újabb köszönettel és információval, a mai napon (2008.08.09.) átléptük a 7000-es látogatószámot:). Minden kedves látogatómnak köszönöm, hogy kiváncsi volt az oldalra, remélem, hogy tetszett, amit látott...  A nyár egyébként általában uborkaszezont termel, régi tapasztalat, hogy ilyenkor megcsappan az érdeklődés - szabadságok, avagy munka miatt, de tény marad. Sajnos ez rám is kifejti hatását, és az utóbbi időben nem túl sok művel és egyébbel gyarapítottam az oldalt, de igyekszem pótolni a hiányosságokat, ami valójában elvont innen az, hogy nagy dolgokban vágtam a fejszém, és több műbe is belekezdtem. Karmolások címmel egy kisregényen dolgozom, s elkezdődött Szerep című novellám is, melynek műfaja a cselekmény kibontakozásával még változhat:), mindezek mellett tovább szeretném írni a Boszorkánymesémet és dolgozom egy nagylélegzetvételű regényen is, melynek cselekménye a lélek leszületése, az Akasha-krónika körül bonyolódik ezoterikus beütésekkel. Mindenkinek hálás vagyok a versek és más írások alatti hozzászólásokért, külön köszönet Gyurkának, Pethes Mária barátnőmnek, akinek megnyilvánulása nagy megtiszteltetés számomra, és mindenkinek, aki névvel vagy anélkül teszi tiszteletét itt... További kellemes időtöltést kívánok az oldalon:)

Pirosbetűs a következő bejegyzés, mert a statisztika szerint eddig a pillanatig (2008.11.22.) 9990-en látogatták az oldalt. A számok törvénye szerint, még ma betoppanhat a 10.000. látogató. Minden kedves olvasónak köszönöm:). Szép eredménynek gondolom ezt. Köszönöm a sok kedves hozzászólást, igyekszem az oldalt tovább fejleszteni, amennyire időm engedi.  Sok kellemes élmény ért amióta az oldalt elkezdtem építeni. Nagyon sok visszajelzést kaptam. Volt olyan kedves régi ismerősöm is, aki itt akadt rá olyan mesémre, amit aztán kinyomtatott és a kisfia óvodájába bevitt, hogy olvassák fel a gyerekeknek:). Remélem hamarosan lesz időm folytatni az önálló oldalak bővítését is, és rengeteg tervem van még ezzel kapcsolatban. Nagyon szeretném a mesék körét is bővíteni, a többi viszont egyelőre legyen meglepetés. Szóval kedves látogató érdemes időnként visszanézni. Mindenkinek, aki megfordul itt és olvassa e sorokat, tiszta szívből kívánok jó egészséget - mert ez a legfontosabb - ezenkívül erőt, kitartást, boldogságot, szerelmet, és mindent, amiről csak álmodhat az ember. Nemrégiben egy érdekes e-mailt kaptam egyik ismerősömtől. Búcsúzóul idemásolom, mert minden kedves olvasómnak ezt is kívánom

"Elég
 

Nemrégiben végighallgattam egy anyuka és a lánya beszélgetését a reptéren töltött közös idejük utolsó pár percében.
Bejelentették a járatot.
A biztonsági kapu közelében megölelték egymást, és az anya ezt mondta lányának: Szeretlek, és eleget kívánok neked.
A lány így válaszolt: Édesanyám, a közös életünk több mint elég volt. Szeretetednél többre nem is volt szükségem. Én is eleget kívánok neked, anyu

Megpuszilták egymást, majd a lány távozott. Az anya odasétált ahhoz az ablakhoz, amely mellett ültem. Ahogy ott állt látszott, hogy szüksége van, és vágyik is arra, hogy kisírja magát. Megpróbáltam nem megsérteni privátszféráját érdeklődésemmel, de ő örült nekem és ezt a kérdést szegezte hozzám: Köszönt el ön valaha is valakitől úgy, hogy tudta, ez a végső búcsújuk?
Igen, válaszoltam én. Bocsássa meg érdeklődésemet, de mitől ez a végső búcsújuk?
Öreg vagyok, és ő olyan messze lakik tőlem.
Kihívásoknak nézek elébe, és az, az igazság, hogy a következő utam vissza már a temetésemre lesz mondta ő.
Amikor elbúcsúztak egymástól, hallottam, hogy eleget kívánnak egymásnak.
Megkérdezhetem, hogy ez mit jelent?
Mosolyogni kezdett. Ez egy jókívánság, ami korábbi generációktól lett továbbadva. A szüleim mindenkinek mondták. Egy pillanatra elhallgatott és úgy nézett ki, mint aki próbál minden részletre visszaemlékezni, majd még jobban mosolyogni kezdett. Amikor azt mondtuk, Eleget kívánok neked azt  kívántuk a másik számára, hogy élete végéig elegendő legyen neki a jó dolgokból. Majd, felém fordulva, az alábbi jókívánságot osztotta meg velem, mintha emlékezetből idézte volna:
Elegendő napsütést kívánok számodra, hogy jókedved legyen, bármilyen szürkének is tűnnek napjaid.
Elegendő esőt kívánok neked, hogy még jobban megbecsüld a napot.
Elegendő boldogságot kívánok neked, hogy szellemed élő és örökké tartó legyen.
Elegendő fájdalmat kívánok neked, hogy még az élet legkisebb örömei is nagyobbnak tűnjenek.
Elegendő nyereséget kívánok neked, hogy vágyaidat kielégítse.
Elegendő veszteséget kívánok neked, hogy még jobban megbecsüld mindazt, amid van.
Elegendő köszöntést kívánok neked, hogy felkészítsen a végső búcsúra.

Ekkor sírva fakadt és elsétált.
Azt mondják, egy percbe kerül egy különleges embert találni, egy órába megbecsülni, egy napba szeretni; viszont egy egész életbe elfelejteni.
Csak, ha kívánod, küldd ezt a történetet tovább azoknak az embereknek, akiket sose fogsz elfelejteni, és annak se felejtsd el visszaküldeni, akitől te kaptad. Amennyiben senkinek se küldöd el, azt jelentheti, hogy annyira sietsz az életben, hogy a barátaidról megfeledkeztél.

SZALASSZ ARRA is IDŐT, HOGY ÉLJ.

Minden számomra fontos ember számára: ELEGET KÍVÁNOK NEKTEK.

Az élet nem mindig az a buli, amire  vágytunk. Ám, ha már úgy is itt vagyunk, táncoljunk."